Logga, små.png
REN 2.ljusareigen.jpg

Waiting room for children's hospital

Interior architecture

Design of waiting room in a children's hospital. The waiting area in the children's emergency department consisted of corridors with yellow flooring, colourful chairs, white walls, and white ceilings. The hospital wanted a more child friendly and inspiring waiting area. The area needed to stay an open passageway and the patients waiting needed to be easily checked by staff.


Anderwald Studio chose to keep the chairs and colour-match them with new illustrations on the walls. We also turned the existing light sources into clouds instead of the traditional box shapes. 

Status: Completed

Year: 2020-2021

Location: Solna

Client: Hospital

Illustrations: Anderwald Studio

Photo: Anderwald Studio

DETALJ 3.jpg
DETALJ 4.jpg
KORRIDOR FÅGLAR 1.ljusareigenigen.jpg